Jeg har siden konservatorietiden været så heldig at spille på skønne, gamle og dyre violiner fra forskellige fonde. Men da det jo er lån med tidsfrist har jeg også løbende kigget efter et instrument at købe, men det syntes så godt som umuligt at finde en violin der både levede op til mine profesionelle krav og var i en prisklasse jeg kunne være med i. Da jeg en dag fik Noémies violin i hænderne var jeg med det samme overbevist om at her var erstatningen til min lille Amati. Hendes violin har en stor og ubesværet klang, skønne farver og er let at spille på uden ubehagelige overraskelser. Den blander fint ind i symfoniorkestrets violingruppe, men har også både power og charme nok til solistiske og kammermusikalske opgaver. Jeg er glad for endelig at have fundet mit instrument og glæder mig til det livslange forhold vi nu har indledt.